Teknologia

Kuinka ylläpitää terveellisempiä rutiineja oikealla tekniikalla kotona

Terveys on äskettäin päivitetty, kun kuntoseuranta on niin suosittua ja niin paljon tietoa saatavilla verkossa, monet ihmiset ottavat nyt paljon mitatun ja tarkemman lähestymistavan terveydestään huolehtimiseen, ja tämä kaikki johtuu saatavilla olevasta tekniikasta. Tämä on hieno uutinen, jos olet ollenkaan kiinnostunut tuntemaan olosi terveemmäksi ja elinvoimaisemmaksi koko päivän, ja se on hieno uutinen väestön yleisen terveydentilan parantamisen kannalta.
Suuri osa tästä terveydestä ei kuitenkaan johdu harjoituksestamme tai noudattamistamme tiukoista ruokavalioista, vaan arjen rutiineista ja tottumuksista, jotka sanelevat suurimman osan toimistamme. Parannamalla näitä rutiineja ja olemalla vain vähän enemmän tietoisia terveydestämme kodin teknologian avulla voimme parantaa terveyttämme ja hyvinvointiamme merkittävästi. Katsotaanpa joitakin tapoja, joilla tämä on mahdollista.
Lue eteenpäin ja katsomme, kuinka voit aloittaa terveytesi mittaamisen ja tapojen parantamisen vuorokauden jokaisessa vaiheessa käyttämällä erilaisia ​​seurantalaitteita ja muita työkaluja.
Kylpyhuone
Hyvä esimerkki terveyttäsi parantavasta rutiinista, josta pidät kiinni, on tapa hoitaa hampaitasi. Harjaamalla perusteellisesti ja säännöllisesti saat hampaasi näyttämään valkoisemmilta ja voit välttää terveyttä muuten vaarantavien bakteerien kertymisen.
Siksi voit nyt hankkia itsejäljittäviä hammasharjoja, jotka itse asiassa tallentavat tarkasti, kuinka kauan harjaat hampaitasi ja ilmoittavat, mitkä alueet puuttuvat.
Samaan aikaan vaa’at ovat myös erittäin tärkeä terveystyökalu kylpyhuoneessa ja yksi “alkuperäisistä” itsensä jäljittämisen muodoista. Ja miksi et tuo mukanasi vedenpitäviä kaiuttimia ja säilytä niitä ? Jos pystyt kuuntelemaan joitain kappaleita pesun aikana, viivyt siellä sitäkin todennäköisemmin ja teet perusteellisempaa työtä!
Keittiö
Kaikki, mikä pitää sinut keittiössä pidempään, parantaa ruoanlaittoa, parempia aterioita ja ravintoa. Tabletin ottaminen keittiöön Netflix-tilauksella voi siis kohentaa terveyttäsi välittömästi. Samalla tavalla voit kuitenkin käyttää tätä etsiäksesi reseptejä ja ohjeita valmistaaksesi itsellesi parempia aterioita. Kodinkoneet, jotka auttavat sinua täällä, ovat myös erittäin hyödyllisiä, koska ne säästävät aikaa ja kannustavat edelleen terveelliseen syömiseen.
Makuuhuone
Makuuhuone on paikka, jossa nukumme, mikä on ehkä tärkein tapa terveydellemme. On erittäin tärkeää varmistaa, että saat hyvän unen määrän ja laadun, joten harkitse aktiivisuuden mittaamista yön aikana Fitbitin kaltaisella laitteella. Samaan aikaan päivänvalolamppu, joka kirkastuu vähitellen aamulla auringon noustessa, on loistava tapa pestä kehosi samoilla hormoneilla, joita se normaalisti kokisi herääessään ensimmäisenä nukkuessaan luonnossa.
Tämä on vain pieni valikoima laitteita, joilla voit parantaa terveyttäsi koko päivän. Anna heille mahdollisuus ja etsi monia muita, jotta voit todella alkaa seurata ja parantaa terveyttäsi näiden pienten rutiinien avulla!

Back to top button