Autoteollisuus

Pienemmät yrittäjät – Nämä ovat parhaita pilvivaihtoehtoja tietojesi tallentamiseen juuri nyt

Nykyään on yhä harvemmin syytä säilyttää suuria määriä fyysisiä asiakirjoja toimistossa, mikä ei ole vain mahdollisesti turhaa, vaan vie myös paljon tilaa eikä ole erityisen hyödyllinen, kun sinun on löydettävä jotain. Tietojen säilyttäminen digitaalisesti on paljon järkevämpää planeetan ja tuottavuuden kannalta.
Mutta harvat meistä tuntevat olonsa mukavaksi säilyttää kaikki tietomme yhdelle kiintolevylle peläten, että ne voivat kadota. Samoin tietojen lataaminen pilveen antaa meille mahdollisuuden käyttää niitä kaikkialta maailmasta, jakaa niitä laitteiden ja käyttäjien välillä ja käsitellä sitä useammilla tavoilla. Tämä on erityisen hyödyllistä pienille yrityksille, joiden on pysyttävä joustavina ja joilla ei ehkä ole pääsyä samaan tilaan tai resursseihin kuin suuremmilla yrityksillä.
Mutta koska valittavana on niin monia erilaisia ​​pilvitallennuspalveluita, mistä tiedät, mikä on paras vaihtoehto tarpeisiisi? Tässä tarkastellaan joitain parhaita kilpailijoita ja tunnistamme, mikä sopii parhaiten yrityksellesi…
Dropbox
Dropbox on ollut olemassa jo pitkään, eikä sillä ole yhteyttä suureen yritykseen, kuten Google tai Microsoft. Tämä tekee siitä suositun vaihtoehdon monille ja varmistaa myös, että se saa suuren määrän tukea kolmansien osapuolien sovelluksilta. Sovellukset, kuten Evernote, IFTTT ja monet muut, sisältävät kaikki alkuperäisen tuen, jonka avulla voit helposti ladata tiedostoja palveluun.
Dropbox tukee myös laajaa valikoimaa käyttöjärjestelmiä (mukaan lukien Linux) ja sillä on paljon ominaisuuksia jakamiseen ja käyttöoikeuksien tarjoamiseen.
OneDrive
OneDrive on Microsoftin pilvipalvelu, jolla on läheiset yhteydet heidän Windows 8 -käyttöjärjestelmään. Jos sinulla on Windows, OneDriven etuna on se, että se toimii tietokoneen vakiokansiona, mikä tarkoittaa, että voit käsitellä sitä aivan kuten mitä tahansa muuta. Sen avulla voit myös hakea helposti käyttämällä Windows 8 -hakuvaihtoehtoa, ja se on integroitu hyvin Officen kanssa. Niille, jotka ovat hieman hämmentyneitä, tämä tunnettiin aiemmin nimellä “Sky Drive”.
Google asema
Google Drive on Googlen pilvitallennusvaihtoehto, joka integroituu hyvin Google-dokumentteihin. Sen avulla voit luoda ja tallentaa asioita, kuten laskentataulukoita ja Word-asiakirjoja verkossa, ja jakaa niitä helposti verkossa. Siitä puuttuu muutamia ominaisuuksia verrattuna kahteen muuhun (esimerkiksi valokuvien automaattinen päivittäminen on hankalaa), mutta toimistotyökalut antavat sille paljon vetovoimaa.
Varastointi ja hinta
Jos siis  asiakirjojasi ja siirryt verkkoon, sinulla on kolme erittäin hyvää vaihtoehtoa. Emme luettele tässä vapaata tilaa ja hintoja, koska nämä tilastot voivat muuttua. Riittää kuitenkin sanoa, että Dropbox tarjoaa vähiten ilmaista tallennustilaa, mutta usein palkitsee sinut enemmän ilmaista tallennustilaa. Sekä OneDrive että Google Drive tarjoavat enemmän tilaa halvemmalla, mutta OneDrive tarjoaa myös ylimääräistä ilmaista tallennustilaa Officen tilaajille – jopa 1 Tt tilaa!
Paras vaihtoehto? Käytä kaikki kolme!

Back to top button