Teknologia

5 WordPressin täydellistä valokuvateemaa

Jos käytät jo mahtavaa WordPressiä valokuvausliiketoiminnassasi tai ehkä harkitset portfolion perustamista, anna meidän esitellä muutamia tämän jännittävän genren todellisia tähtiä. Vaikka visuaalinen sisältösi sattuu olemaan kuinka mahtavaa tahansa, nämä pahat pojat voivat lisätä vakavaa arvoa vaikutukselle, joka voi tehdä yleisöösi. Uusia WordPress-teemoja tuntuu varmasti ilmaantuvan joka päivä ja jotkut niistä ovat liian hyviä ohitettavaksi, mutta jos olet miettinyt tämän joukon parasta, älä huoli, koska olemme juuri avaamassa oven Pandoran lipas teille onnellisille lukijoille!
Photocrati
Jos etsit WordPress-teemaa, joka ei vain saa valokuvasi näyttämään mahdollisimman upeilta, vaan jossa on myös erinomaisia ​​gallerianhallintatyökaluja, tämä on se, jota olet odottanut! Yli 60 tyylillä, joista voit valita, Photocrati on todellinen löytö. Se on myös yksi ainoista WordPress-valokuvateemoista, joissa on verkkokauppagalleriat osana sopimusta. Katso yllä olevaa linkkiä ja olemme varmoja, että tämä osuu useimpiin, ellei kaikkiin laatikoihin tyylillä!
Maisema
Tämä ilmainen Studiopress-valokuvausteema on täydellinen niille snappereille, jotka haluavat portfolionsa olevan kiinteää ja selkeää. Tässä klassisessa teemassa on enemmän kuin reilu osa ominaisuuksia, mutta se on riittävän yksinkertainen aloittelijoille. WordPress käyttää tätä teemaa usein testisivustona ja hyvästä syystä, koska se todella tekee juuri sen, mitä tinalla lukee ja sitten vähän!
Pixel Happy
Jos etsit yhden sarakkeen valokuvablogiteemaa, joka on jo suuri hitti vakiintuneiden valokuvaajien keskuudessa, Pixel Happy leijuu varmasti veneesi. Erinomainen niiden suurten kuvien esittelyyn, jotka ovat yksinkertaisesti liian hyviä hukattavaksi pienemmille alustoille. Voit myös käyttää tätä teemaa rokkaillaksesi visuaalista blogia, jonka olet ajatellut päästää maailmaan – hanki ne!
Deep Focus
Deep Focus on kauniisti suunniteltu teema, joka tulee suoraan Elegant Themesista, ja nämä kaverit todella tuntevat visuaalisen sipulinsa. Tämä on luultavasti paras heidän jännittävästään, ja se on varmasti helpoin käyttää pitkällä matkalla. Tutustu upeisiin ominaisuuksiin ja tulet pian vakuuttuneeksi siitä, että tämä WordPress-teema saattaa pian tehdä sinusta erittäin tunnetun valokuvauksen maailmassa.
Photonexus
Tämä Themeforest-tarjous on saatavana kahdessa värivaihtoehdossa, ja sen Google-fontit ja valokuvagallerian sivuesitykset tekevät siitä helpon valinnan valokuvauksen ystäville kaikkialla. Maisema- ja muotokuvatuki, automaattinen diaesitys, helppo lajittelu galleriakuvat ovat täällä, ja niin sinun pitäisi olla! Jos olet kiinnostunut mainostamaan ikkunoiden asennusta Torontossa, tämä on etsimäsi paha poika!
Mikä tahansa näistä viidestä valokuvausteemasta saa sinut olemaan ylpeä, joten katso tarkemmin ja toivomme, että löydät itsellesi täydellisen!

Back to top button